• Fietsen Vechtdal Overijssel

Fietsroutes Sibculo

geplaatst in: Activiteiten, Camping, Omgeving | 0

Fietsroutes in de omgeving van Sibculo:

Er zijn in de omgeving van minicamping Allemanshoeve volop leuke routes om te fietsen.Fietsen Twente

Bij aankomst ontvangt u een informatieboekje van onze camping met daarin diverse fietstochten van verschillende afstanden. Daarnaast zijn er volop fietsknooppunten in de buurt, waarmee u een eigen fietsroute kunt plannen door het afwisselende landschap. Naast fietsknooppunten door het Vechtdal Overijssel en de streken Twente en Salland is het ook mogelijk om uw fietsroute deels door Duitsland te plannen.

De fietsvierdaagse van Twenterand en de ANWB Vechtdal fietsvierdaagse zijn ook zeker de moeite waard.

Twenterand fietsvierdaagse wordt in 2016 voor het eerst georganiseerd en vindt plaats van 31 mei tot en met 3 juni. U komt hierbij door diverse charmante dorpjes en streken, zoals het oude brinkdorp Den Ham en het natuurgebied ‘De Engbertsdijkvenen’. Onderweg kunt u genieten van mooie uitzichten over de landerijen, de kanaaltjes en musea.

De ANWB Vechtdal fietsvierdaagse vindt in 2016 plaats van 5 tot en met 10 september. De startplaatsen zijn elke dag anders, waardoor u elke dag weer een nieuwe kijk krijgt op het variërende landschap van Vechtdal Overijssel.

Mountainbikeroutes in de omgeving van Sibculo:
Voor de sportievere fietsers biedt de omgeving leuke uitdagingen. Dichtbij de camping wordt er hard gewerkt om de mountainbikeroute Zand en Veen te realiseren. Deze tocht gaat langs de recreatieplassen van Sibculo. In de omgeving zijn meer mountainbikemogelijkheden, zoals bij het recreatiegebied de Oldemeyer door de bossen van Hardenberg en Ommen. Door de bossen en over de heuvels van de Lemelerberg is ook een pittige mountainbikeroute uitgezet.

Fietsverhuur:
Voor het gemak kunt u via ons fietsen huren bij Noppers aangenaam fietsen. Deze fietsenwinkel is gevestigd in Sibculo en biedt goede huurfietsen voor uw fietstocht; stadsfietsen, kinderfietsen, ATB’s of E-bikes. Kortom; fietsen voor iedereen en elk type fietstocht.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.