Heeft u zelf niet de beschikking over een eigen kampeermiddel? En wilt u graag kamperen?

Op minicamping Allemanshoeve kunt u een 2/3-persoons toercaravan huren. De caravan is compleet ingericht en dat is handig, want u hoeft alleen uw eigen koffers met inhoud mee te nemen.

Minicamping Allemanshoeve Huurcaravan

Inrichting huurcaravan

De caravan is geschikt voor 2 tot 3 personen en voorzien van een vast 2-persoons bed. Bij aankomst is het bed al opgemaakt met een fijn dekbed, kussens en linnengoed. Het eventuele derde bed kan gemaakt worden van de tafel en zitje aan de andere kant van de caravan. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een klein bijzettentje naast de huurcaravan te plaatsen.

De huurcaravan is compleet ingericht. Er is zelfs een kleine tv aanwezig. Daarnaast is er een keukentje en wasruimte in de caravan aanwezig. Verder heeft de caravan een ruime voortent voorzien van houten vlonders en tuinmeubilair.

Tarieven caravanhuur

week € 200
weekend (vr-ma)€ 110
midweek (ma-vr)€ 150
nacht€ 40
Bovenstaande tarieven voor caravanhuur zijn voor maximaal 3 personen. De tarieven zijn inclusief warm water, douchen, elektra en toeristenbelasting.*

Voor eventuele extra personen betaalt u het tarief dat vermeldt staat in de prijstabel 'Overige Tarieven per nacht'.

Aankomst na 14.00 uur. Vertrek voor 11.00 uur. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn in overleg eventueel andere aankomst- en vertrektijden mogelijk.

* LET OP: onze huurcaravan beschikt niet over eigen toilet- en wasgelegenheid. Wij bieden twee privé sanitaire ruimtes aan. De beschikbaarheid hiervan voor onze huurcaravan is op aanvraag. Graag hiervoor telefonisch contact opnemen met 0523-241431.